adinda perfect produk kesihatan wanita terbaik makanan tambahan dan suplemen yang lengkap

Adinda Perfect

Adinda Perfect merupakan produk pilihan ramai wanita diformulasikan dengan 2 sumber penting iaitu Pueraria Mirifica dan Pueraria Lobata untuk membantu membesarkan dan menegangkan payudara wanita. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi secara tidak langsung memberikan kelebihan kepada Vidara Adinda Perfect jika dibandingan dengan produk lain di pasaran. Vidara Adinda Perfect berperisa sweet sour dan sangat sedap di makan sama dibancuh atau dimakan begitu sahaja.

Untuk siapa Adinda Perfect ini? Adakah ANDA ATAU ISTERI ANDA ATAU ORANG  YANG ANDA SAYANG Ada Masalah-Masalah Berikut Seperti Di Bawah Ini?

Masalah Bentuk Tubuh Tidak Menarik?
Berat Badan Berlebihan?
Payudara Kecil?
Kulit Kendur?
Punggung Jatuh?
Miss V Longgar & Berbau?
Hubungan Intin Semakin Dingin?
Payudara Tak Cantik?
Payudara Dah Kendur & Melebeh?
Punggung Kecil?
Kulit Gelap & Kusam?
Toksin Dalam Badan?
Muka Nampak Tua & Sembap?
Muka Banyak Jerawat & Jeragat?

Jika ANDA atau ISTERI ANDA atau KESAYANGAN ANDA ada YA kepada masalah-masalah diatas!. Jangan bimbang, teruskan pembacaan ANDA, kerana Adinda Perfect sememangnya untuk ANDA!

Tiada Lagi Malu, Rasa Rendah Diri & Kurang Keyakinan ANDA Selepas Ini Dengan Adinda Perfect Ini. Caranya Mudah Je.. Semudah A.. B.. C..

cara menaikkan punggung yang jatuh dan besarkan punggung dengan cepat dan berkesan

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

BAHAN AKTIF DALAM ADINDA PERFECT
Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Collagen (Fish), Strawberry, Raspberry, Blueberry, Ekstrak Manjakani, Ekstak Mas Cotek, Curcuma Comosa, Ekstrak Kacip Fatimah, Ekstrak Serapat, Ekstrak Sakura, Estrak Grape Seed, Estrak Apricot Seed, Habbatus Sauda, Grape Steamcell, Maquiberry

produk kesihatan wanita terlaris jualannya dan testimoni banyak

Dengan pack baru Adinda Perfect ia dapat memudahkan anda untuk memakannya setiap hari malah mudah untuk dibawa

adinda perfect macam jamu untuk kesihatan dalaman dan luaran wanita

KELEBIHAN LAIN ADINDA PERFECT

✔ Menghilangkan bau badan dan bau peluh
✔ Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
✔ Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
✔ Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)
✔Menganjalkan kulit yang kendur
✔Melambatkan proses penuaan

cara menegangkan payudara dengan cepat, pantas, mudah, selamat dan berkesan sekali

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

MAHU DAPATKAN ADINDA PERFECT SEKARANG? SCROLL BAWAH ADA HARGA DAN CARA UNTUK MENDAPATKAN.. 

Apa komen Pn. Ima, selepas seminggu beliau mengamalkan Adinda Perfect ini?

DULU BADAN FLAT, SEKARANG SEKSI !!.
.
Asben asik pandang2 je, ingatkan ape tak kena. Pandang kite pastu senyum2. Mula2 hairan jugak. Lepastu baru teringat, dah seminggu sy minum ADINDA PERFECT. Patutlah rasa badan lain macam je.
.
Mula2 keputihan HILANG, lepastu rasa BREAST berdenyut-denyut. Bila tengok cermin tengok kulit makin LEMBAP. Padahal sy tak pakai apa2 pun kat muka. Tu yang tertoleh badan sekali. Nampak SHAPE badan sy makin SEKSI dari yang dulu. Time muda anak dara dulu pun takde macam tu.
.
.
Sy amik ADINDA PERFECT ni sebab die 100% SELAMAT sebab bahan hanya berasaskan makanan je. Takde bahan kimia. Rasa pun sedap sweet2 sour je. Rasa mcm asik nak minum je. Huhu.
.
Paling best FUNGSI die dari hujung rambut sampai hujung kaki tau. Luar dalam semua terjaga. Harga pun tak mahal. Lepasni tak payah sy susah2 nak pegi spa untuk cantik.
.
Amalkan ADINDA MIRIFICA ni pun dah cukup. Pn. Ima – Melaka

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

petua tegangkan payudara dengan cepat dengan produk besarkan payudara yang terbaik

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

TUTORIAL MENGGUNAKAN ADINDA PERFECT

CARA GUNA

Ambil 1 sachet Adinda Perfect dan koyakkan bungkusannya
Masukkan ke dalam mulut dan kemam dibahagian bawah lidah sehingga larut
Ambil sehari sekali iaitu pada waktu pagi sebelum sarapan
Untuk mendapatkan hasil yang lebih cepat dan berganda serta memuaskan elakkan pemgambilan kafein.

ADINDA PERFECT DISAHKAN HALAL DAN SELAMAT

Adinda Perfect diklasifikasikan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai produk makanan di bawah Akta Makanan 1985 kerana tidak mengandungi bahan aktif melebihi 20%. No Rujukan 250816/06/178

Ia adalah berasaskan bahan semulajadi dan diyakini 100% HALAL! Pengilang kami juga telah mendapatkan kelulusan halal dari JAKIM.

cara menegangkan payudara dan punggung dengan berkesan dengan produk tegangkan payudara wanita

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

KENAPA ADINDA PERFECT MENJADI PILIHAN RAMAI??

1- Kesan terlihat seawal 7 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.

2- Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan anjal dan montok tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.

3- Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.

4- Perisa campuran strawberry, blueberry dan buah-buahan yang sangat sedap serta boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.

5- Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.

6- Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yang haram, 100% buatan Malaysia.

7- Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

8- Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an sehingga usia 70-an.

cara merawat dan menghilangkan keputihan wanita dengan berkesan cepat dan pantas

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

SAOLAN LAZIM (FAQ)

1. Adakah Vidara Adinda Perfect memberi kesan sampingan?
Vidara Adinda Perfect adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.

2. Berapakah berat dan harga Vidara Adinda Perfect ?
Berat Vidara Adinda Perfect 10 Gram per Sechat untuk penggunaan sebulan berharga RM100 sahaja. (Termasuk Poslaju) – HARGA PROMOSI SEKARANG!!

3. Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas mengambil Vidara Adinda Perfect ?
Kesan boleh dilihat dalam masa 7 hari bergantung kepada tubuh masing-masing.

tips kuruskan badan dan slimkan badan dengan cepat dengan adinda perfect

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

4. Apakah Vidara Adinda Perfect boleh diambil oleh wanita hamil?
Produk ini dilarang kepada wanita hamil.

5. Apakah Vidara Adinda Perfect boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.

6. Apakah Vidara Adinda Perfect boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid bahkan sangat digalakkan ambil ketika haid.

7. Kenapa period saya terhenti semasa pengambilan Vidara Adinda Perfect ?
Period terhenti disebabkan hormon estrogen dalam badan menjadi tinggi apabila Hormon ini diperlukan untuk menaikkan payudara. Disamping itu, hormon dalam badan sedang memfokuskan pada pembesaran payudara hingga menyebabkan hormon period terhenti.

8. Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan Vidara Adinda Perfect ?
Jawapannya Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. Hal ini adalah kerana kandungan phytoestrogen dan collagen dalam Vidara Adinda Perfect bertindak mempertahankan keanjalan payudara anda dalam tempoh yang lama disamping anda sendiri hendaklah meneruskan pengambilan minuman susu setiap hari.

produk besarkan tegangkan dan cantikkan payudara wanita dengan cepat dan berkesan

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

9. Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil Vidara Adinda Perfect?
Jangan risau, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil Vidara Adinda Perfect .Ini kerana Vidara Adinda Perfect berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali anjal dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, Vidara Adinda Mirifica tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.

10. Apakah Vidara Adinda Perfect halal?
Pihak kami sudah mendapatkan kelulusan halal JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

11.Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa mengambil Vidara Adinda Perfect ?
Jika anda inginkan kesan yang cepat anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.

muka glowing flawless wajah berseri-seri dan awet muda dengan adinda perfect

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

BERAPAKAH HARGA ADINDA PERFECT INI

HARGA ASAL RM140

TETAPI SEKARANG TENGAH OFFER.. ORDER SEGERA YE!!

RM140 KINI HANYA RM100 TERMASUK POSLAJU

CEPAT BUAT PESANAN ANDA SEKARANG JUGA

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN Adinda Perfect INI..?
 
Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah
 
1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
 
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S
 
CIMB BANK – AKAUN NO: 8601474827, Zikryah M&S
 
2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat
 
3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)
 
| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |
 
Kod Produk : Adinda Perfect 
Harga Produk : 1 Balang (35 Sachet) – RM100 ATAU 2 Balang (70 Sachet) – RM180 ATAU 3 Balang (105 Sachet) – RM240 (FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA)
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia
 
4. Pihak admin demibahagia akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.
 
BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!
.
.
MAHU BELI Adinda Perfect™ GUNA KAD KREDIT
Ikut Panduan Mudah Dari Paypal Ini Ye!
.

 


Untuk Belian Menggunakan Kad Kredit, Ikut Arahan PayPal Ini