Kapsul Herba Very Perfect Herbs

Very Perfect Herbs merupakan kapsul herba yang diformulasikan khas buat lelaki untuk menambah tenaga kelakian dan merawat masalah kelakian. Kadangkala lelaki mengalami penurunan tahap kesihatan seksual yang disebabkan oleh pelbagai faktor. Keadaan penurunan tahap nafsu dan kesihatan seksual ini, menyebabkan suami pening kepala dan isteri berkecil hati. Anda jangan risau lagi dengan adanya Kapsul Herba Very Perfect Herbs ini.

Keinginan seks anda memuncak tetapi senjata anda tidak mahu naik atau menjadi lemah secara tiba-tiba. ANDA pasti malu dengan pasangan ANDA. Anda mahu penyelesaian segera dengan cara yang mudah.

Nafsu seks anda membuak-buak tetapi tidak mampu untuk melakukan hubungan, kerana alat lelaki anda tidak mampu menegang dengan sepatutnya!!!

Prestasi anda tidak seperti zaman muda-muda dahulu.

TESTIMONI pengguna produk kapsul very perfect herb ubat kuat lelaki terbaik

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Pernahkah anda mengalami salah satu dari tiga senario di atas?? Sudah tentu anda sedih dan pening kepala memikirkannya.. ANDA JANGAN BIMBANG. BACA MAKLUMAT LENGKAP VERY PERFECT HERBS INI.

Penyelesaian dengan menggunakan Kapsul Herba Very Perfect Herbs (Untuk Maintenance Tenaga & Rawatan Masalah Mati Pucuk Suami)

very perfect herbs

Untuk Maintenance Kesihatan & Merawat Mati Pucuk Suami

VERY PERFECT HERB

Merupakan campuran 100% herba yang membantu meningkatkan pengaliran darah ke zakar dan memberikan kesan ereksi yang lebih sempurna, padat dan keras. Ianya terbukti selamat.

Very perfect Herb juga membantu meningkatkan tahap kesihatan dan seksual tidak kira lelaki mahupun wanita.

kebaikan menggunakan very perfect herbs

Fungsi Utama Very Perfect Herbs Untuk Suami

Fungsi Sebenar VERY PERFECT HERBS

Fungsi utama VERY PERFECT HERBS adalah seperti:

Meningkatkan pengeluaran hormon lelaki dan wanita serta membantu meningkatkan tahap kesuburan.

Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap.

Baik untuk ginjal, jantung dan hati. Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.

Merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.

ginseng dalam very perfect herbs

Ekstrak Akar Ginseng

siberian ginseng dalam very perfect herbs

Siberian Ginseng Untuk Meningkatkan Tenaga

rehmania root dalam very perfect kapsul

Meningkatkan Keupayaan Peredaran Darah & Membawa Oksigen

herba hebat untuk lelaki

Meningkatkan Testerons Lelaki & Meningkatkan Penghasilan Mani

herba seksual untuk lelaki

Amat Berkhasiat Untuk Kesihatan Lelaki

UNTUK PERAWATAN MASALAH LELAKI
(MATI PUCUK ATAU MASALAH LELAKI YANG SERIUS YANG BERLARUTAN LAMA MASANYA)

Makan VERY PERFECT HERB 1 biji setiap pagi atau malam (selepas; 1-2 jam makan makanan berat dan 2 jam sebelum atau selepas makan ubat-ubatan klinik; jika ada)

Amalkan makan dalam 3 sela masa ini – makan terus selama 10 hari setiap hari, 1 biji pada waktu yang sama setiap kali selepas makan, berhenti makan 2 hari, teruskan pada hari ke-13 selama 10 hari lagi, berhenti makan 2 hari, teruskan makan semula pada hari ke-25 hingga habis baki kapsul 10biji.

Pantau perubahan baik yang berlaku kepada badan, sensitiviti zakar dan penyakit anda. Kebanyakkan pelanggan yang bermasalah beritahu paksu, akan mula ada perubahan baik dalam masa beberapa hari selepas pengambilan. Ianya bergantung kepada berapa serius masalah yang dihadapi oleh seseorang. Pantau tahap bacaan gula dalam darah (kepada pengidap kencing manis) dalam tempoh perawatan tersebut.

Jika ada sebarang tindakbalas herba seperti panas badan, atau sedikit pening, perut memulas dan sebagainya. Seharusnya kita melawannya dan jangan mengalah untuk proses penyembuhan. Matlamat kita adalah sembuh dari penyakit dengan izin Allah. Contoh: Jika panas, minum air putih lebih, Jika pening-pening, berehatlah dan tidur seketika, Jika perut memulas, minumlah 100plus atau apa-apa sahaja yang terbaik untuk mengurangkannya… Kalau serius berhentilah sehari-dua dan teruskan lagi usaha ANDA.

Tambahkan usaha dengan mengurut atau sebagainya adalah merupakan langkah yang baik. Mungkin juga menggunakan PAM WATERBUDDY akan lebih mudah untuk melancarkan darah dan memecah lendir-lendir yang tersumbat pada saluran darah…(cara mengurut, senaman batin pagi-pagi, lain-lain petua dan panduan percuma dan lain-lain maklumat tambahan) ada disediakan dalam VVIP AKSES. NOTA: Semua pelanggan paksu, layak untuk memiliki password tersebut

UNTUK MAINTENANCE KESIHATAN SEKSUAL & STAMINA LELAKI
(Kepada mereka yang tidak punya banyak masalah seksual, hanya untuk tambah tenaga, lebih keras, lebih besar dan sebagai maintenance stamina kelakian ANDA)

Untuk mereka yang tiada masalah, tetapi hanya sebagai tonik tambahan, cukup hanya makan 1 biji untuk setiap 3-4 hari atau apabila memerlukannya sahaja. Kerana anda masih gagah dan bertenaga lebih walau tak makan kapsul pada hari ke-3 dan ke-4.

Untuk kekuatan seksual bila hendak bersama isteri, digalakkan untuk mengambil 1biji kapsul, 2-4 jam sebelum seks selepas makan berat. Walaupun kesan herbanya boleh dirasai seawal satu jam selepas makan, tetapi lebih lama adalah lebih baik dan natural.

PESANAN TAMBAHAN

Jangan makan kapsul herba ketika perut terlalu lapar atau terlalu kenyang
Jangan makan kapsul dalam sela masa yang pendek, jika anda mengambil ubat-ubatan klinik.
Jarakkan masa 2 jam ke atas (sebelum atau selepas anda makan ubatan klinik) sebelum anda mengambil Very Perfect Herb ini.
VP Herb ini juga amat baik untuk mengawal masalah kencing manis. Pantau bacaan dari masa ke semasa

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

pelanggan berpuashati dengan very perfect herbs

Isteri Pasti Tersenyum Dengan Perubahan Baik Pada Prestasi Suami

TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA VERY PERFECT HERBS

“Masalah yang kerap saya hadapi adalah kesukaran untuk melelapkan mata. Masalah ini dialami hampir setiap malam. Bukan itu sahaja, saya juga cepat letih bila bersama isteri sehingga tidak mampu memberikan yang terbaik. Setelah mengamalkan kapsul Very Perfect, kini saya boleh menikmati tidur yang lebih lena. Pada masa yang sama, saya menjadi lebih bertenaga ketika bersama isteri. Saya mengucapkan terima kasih kepada rakan yang memperkenalkan produk ini…” – Fauzi bin Abdullah, Bangi

“Sebelum ini saya menghidapi bermacam-macam penyakit kronik seperti buah pinggang bernanah, batu dalam hempedu dan pundi kencing serta ketumbuhan. Setelah diperkenalkan oleh rakan tentang kelebihan kapsul Very Perfect, saya mengambilnya sebanyak 2 biji setiap hari. Hasilnya, kini semua penyakit tersebut semakin pulih dari hari ke hari. Malah saya juga mendapati kulit saya juga menjadi lebih cantik dan tegang..” – Dayang Puteri, Kuching

“Sebagai seorang pemandu teksi saya sering berasa letih-letih dan sakit belakang setelah seharian mencari rezeki. Saya telah diperkenalkan dengan Very Perfect dan terus menggunakannya sejak November 2007. Saya dapati ianya dapat membantu saya merasa lebih fokus dan bertenaga ketika bekerja. Malah apabila bangun daripada tidur saya merasa lebih segar dan ringan…” – En. Azhar, Pulau Pinang

“Masalah mati pucuk membuatkan saya rasa rendah diri dan cepat marah. Saya selalu bertengkar dengan isteri dan ini telah menjejaskan hubungan kami. Apabila datang “keinginan”, zakar saya tidak menegang sepenuhnya dan lembik. Saya benar-benar tertekan mengenangkan masalah yang saya hadapi jadi saya mula mencari jalan penyelesaian. Saya diperkenalkan dengan Very Perfect. Setelah mencuba saya dapati zakar saya cepat menegang apabila dirangsang dan ianya lebih padat dan keras. Kini saya tidak lagi rasa rendah diri apabila ingin bersama dengan isteri. Saya amat bersyukur kehadrat Allah s.w.t kerana dipertemukan dengan produk sehebat Very Perfect. Terima kasih Paksu kerana menjualnya online..” – En. Yasir Yahya, Perak

“Paksu, stok Vp saya dah nak habis.. saya nak order lagi tambah dengan kawan saya, kawan saya cuba juga hari tu makan stok yang saya punya, dia kata OK.. Petang ni lepas bank in, saya sms butiran belian.. Tksh” :- Abdul Halim, Maran

“Memang betul apa yang paksu kata, setiap orang yang makan ada tindak balas sendiri dan berbeza-beza.. so jangan kita ikut tindakbalas itu, tetapi kita lawan dan buat sesuatu, sprt jarak masa makan, perut kosong atau penuh, minum air lebih dsbnya. Kerana kalau kita mengalah dan tak cuba sesuaikannya, kita tidak dapat hasil untuk merawat masalah lelaki kita…” :- Shamsul Hamdan, Jelebu

“Sy nak share dengan tuan, sy memang puas hati dengan VP, ia telah memulihkan masalah sy.. sejak sy makan VP ni, baru-baru ni dah 2 kali saya cuba, memang best.. Petang2 isteri saya buat kopi panas, saya suruh dia letak se biji VP kapsul dalam kopi tadi (bukak, leraikan & kacau).. Lepas tu kita org share, minum separuh2.. bila malam dia dah jadi ‘lain’ macam agresifnya.. VERY PERFECT 5 STAR sy bagi…” :- Rosman Ghaffar, Grik

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

kapsul herba untuk lelaki mati pucuk

Amat Disyorkan Kepada Lelaki Untuk Merawat Masalah Kesihatan Yang Dihadapi

herba merawat masalah lelaki mati pucuk

Tingkatkan Prestasi & Rawat Masalah Lelaki Dengan Very Perfect Herbs Ini..

AYUH… JANGAN BERLENGAH LAGI.
DAPATKAN SEKARANG JUGA.
KAPSUL KHAS UNTUK SUAMI JADI HEBAT & PERKASA
10BIJI RM150
30BIJI RM300
FREE POSLAJU

CARA MEMBUAT PESANAN

Berikut adalah langkah mudah yang perlu ANDA ikuti untuk membeli produk dari laman ini. Pilih produk yang ingin dibeli dan jumlahkan harganya. ANDA hanya perlu SMS kan semua sekali dalam satu SMS (mencukupi) untuk memesan produk.

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

akaun maybank demibahagia net

MAYBANK – AKAUN NO: 5011 3215 4247 

akaun cimb demibahagia net

CIMB BANK – AKAUN NO: 8601474827 

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (Paksu)

|Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda|

Contoh SMS Pesanan

[ Maybank, Haji Kamaruddin Haji Hamid, No 27, Kemajuan 17, Tmn Kemajuan, 83000, Batu Pahat, Johor, 20/2/2017, 8.50mlm, RM300, 30biji vp herbs, 012-709 xxxx ]

4. Pihak admin akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

PENGHANTARAN MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU DARI POS MALAYSIA

CARA MEMBELI GUNA POSLAJU

Penghantaran Menggunakan Khidmat Poslaju | Pantas, Cepat & Selamat

Di Jamin Sampai 1-3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia

Di Jamin Sampai 3-5 hari bekerja untuk Sabah & Sarawak

(Bergantung Kepada Poskod Kawasan & Zon Serahan Pos Malaysia)

Jika selepas 3 hari bekerja pembelian dilakukan dan barang masih belum terima.

Harap SMS 012-707 1981 (Paksu) untuk bantuan semakan.

 

Bungkusan pesanan adalah RAHSIA & SULIT. Tiada sebarang label produk. Privasi ANDA keutamaan kami

Bungkusan Produk Adalah Sulit & Rahsia

Bungkusan Produk Adalah Sulit & Rahsia

CARA BELIAN MENGGUNAKAN KAD KREDIT

Ikut arahan dan cara mudah dari Paypal ini untuk membuat pembelian produk hebat ini

** Sila masukan no handphone ANDA pada ruangan Instruction To Merchant untuk memudahkan urusan poslaju


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini