Gel Tahan Lama Plsupergel

Anda mencari pilihan ubat atau gel tahan lama untuk ANDA bertahan lebih lama dalam hubungan seks ? Plsupergel merupakan sejenis gel tahan lama tradisional yang telah terbukti membantu ramai ribuan suami di Malaysia dan juga luar negara. Ianya sangat terbukti berkesan dan masih lagi berfungsi dan juga berkesan sehingga hari ini. Formula ubat gel tahan lama ini diformulasikan sejak tahun 2003 lagi dan sehingga hari ini (tahun 2015), Plsupergel merupakan gel tahan lama yang masih relevan sebagai penyelesaian untuk suami yang ingin tahan lebih lama dalam hubungan seks suami dan isteri.

Plsupergel sesuai untuk semua..

MASALAH PANCUTAN PRA-MATANG

Apakah sebab utama berlakunya Pancutan Pra-matang?
Sensitiviti Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN . Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi. Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya. Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ke semua bahagian seksual anda – daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pra-matang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda tidak menjadi tidak seimbang dan anda akan TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda. Oleh itu apakah penyelesaiannya???

saya ingin membeli ubat gel tahan lama plsupergel harga pemborong

Gel Tahan Lama Yang Berkesan & Mampu Milik Dalam Pasaran

PL SuperGel – Akan Menenangkan Sensitiviti Melampau itu!!!
Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasme. Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pra-matang. PL SuperGel adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama. Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda dengan usaha anda sendiri yang akan bertahan seumur hidup anda.

Anda Pasti Berjaya… Itulah Jaminan Kami!

Tanya diri anda sendiri 3 Persoalan ini :
1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang anda mahu dan menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?
2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasme berganda?
3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pra-matang UNTUK SELAMANYA?. Oleh itu dapatkan PL SuperGel sekarang juga. Anda akan dapat melihat sendiri – TANPA RISIKO – Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda.
Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. Anda akan berpuas hati dan akan mendapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda.

Kami jamin!!!. Berikan ketegangan paling keras dan tahan lama yang pernah dia rasai!!.

suami tahan lama isteri pasti sayang

Rahsia Isteri Sayang Suami !!

Ejakulasi Pra-matang (PE) Masalah Lelaki ‘SEMINIT’
Dewasa ini ramai lelaki yang kini mengalami masalah lebih serius iaitu MALU berjumpa doktor (kerana mungkin menganggap diri mereka tidak macho jika berbuat demikian) disebabkan menderita ejakulasi pra-matang dan disfungsi ereksi (ED).

Tidak seperti ED yang lebih banyak di kalangan veteran, PE merupakan aduan disfungsi seksual paling utama terutamanya di kalangan lelaki muda berusia 40 tahun ke bawah. Malah, lebih ramai lelaki berpelajaran tinggi yang menghidapinya. Lebih menyedihkan, ia turut menjejaskan potensi pasangan untuk mendapatkan zuriat. Mari kita lihat dan dengar apa masalah sebenarnya dengan gangguan kesihatan lelaki yang satu ini.

“Suami saya mempunyai banyak persamaan dengan SUPERMAN … Kedua-duanya begitu CEPAT ”. Malah, “ia selalunya berlaku SEBELUM pun sempat saya memasuki bilik tidur”. Kadangkala, “dengan hanya MENCAKAR belakang saya, dia sudah mencapai KLIMAKSnya ”.

“Ada ketikanya saya merasakan seperti BANK SPERMA sahaja, dia buat DEPOSIT dan pergi begitu sahaja”. “Pernah tengok ARNAB BERLARI? Mula dan tamat! Macam tulah”. “Saya pernah menyuarakan untuk menemaninya berjumpa doktor, ada sesuatu yang boleh dilakukan berkenaan dengannya”.

Tetapi dia ENGGAN dan hanya tahu meminta maaf serta mengulangi janjinya untuk berusah lebih di lain masa”, begitulah lebih kurang KEHAMPAAN seorang isteri yang mana suaminya bermasalah PE. – keluhan seorang isteri

PL SuperGel digunakan KHAS untuk LELAKI TAHAN LAMA 100% HERBA TEMPATAN

BAGAIMANA PL SuperGel BOLEH MENJADI BEGITU … SUPER?

Beginilah caranya bagaimana PL SuperGel bertindak… PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN SERTA-MERTA!.

Pelanggan puashati dengan plsupergel

Pelanggan Merasa Seronok Dengan Prestasi Dirinya Dengan Plsupergel Ini

PL SuperGel adalah satu produk herba 100% buatan tempatan. Produk ini disahkan bebas dari bahan aktif KIMIA menerusi analisis makmal yang berprestij CEPP (Engineering Chemical Pilot Plan) UTM.

PL SuperGel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan PL SuperGel di bawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan.

Hanya gunakan PL SuperGel sebelum persetubuhan sahaja. Sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada hari tersebut, maka PL SuperGel tidak perlu digunakan.

PL SuperGel akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di barat sebagai German Trans Dermal Delivery System . Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan-bahan asli yang telah digunakan turun-temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta-merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pra-matang (Premature Ejaculation) – Tanpa pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa Suntikan, Tanpa Buku – Hanya dengan sapuan SuperGel – 100% Asli – Tanpa Ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya!. Ubat tahan lama PL SuperGel adalah herba yang diperbuat daripada resipi istimewa yang dikumpulkan dari Buku Tradisional Melayu Lama .

bagaimana cara untuk suami tahan lama dalam hubungan seksual suami isteri

Jangan Hampakan Harapan Isteri Untuk Mendapatkan Kepuasan Seks Dari Suami. Berusahalah…

Kemampuan setiap lelaki untuk BERTAHAN LAMA ketika bersama pasangan masing-masing berbeza mengikut faktor umur, kesihatan, keadaan fizikal, psikologi dan emosi. Tidak dapat dinafikan bahawa kaum lelaki seboleh-bolehnya ingin bertahan selama mungkin ketika mengadakan hubungan seks ataupun sekurang-kurangnya mampu bertahan sehingga pasangannya merasa puas atau orgasme terlebih dahulu.

Keinginan untuk bertahan lama mungkin boleh dikaitkan dengan faktor keegoan (tidak macho) atau naluri kelakian. Disamping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghidapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (Premature Ejaculation). Masalah ini juga dikenali sebagai masalah cepat klimaks atau pancutan mani awal adalah satu isu yang amat menekan kaum lelaki dan juga pasangannya.

Ejakulasi Pramatang biasanya berlaku kepada mereka yang baru sahaja memulakan hubungan seksual di mana pasangan lelaki tidak dapat mengawal klimaksnya lalu memancutkan mani awal.

Wahai para suami sekalian. Jangan sampai nanti isteri mentertawakan kita “apalah abang ni… harap jer badan tegap, muka hensem tapi atas katil mmmm dah lah lembik cepat Game Over pulak tu, macam main game online” . Adus.. Untuk para suami janganlah kita menjadi lelaki “Touch & Go”. Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita.

Tetapi… Anda tidak perlu bimbang kerana di sini ada jalan penyelesaiannya.

Tahukah anda? Mengikut anggaran Persatuan Andrologi Malaysia, terdapat lebih dari 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah lemah tenaga batin dan cepat pancut. Jumlah sebenar ini mungkin lebih 3 kali ganda. Tetapi masalah ini hanyalah dapat diketahui oleh diri sendiri dan pasangannya sahaja.

suami saya sering cepat pancut dan saya tak puas seks Kerana kejantanan seorang lelaki hanya teruji di katil sendiri. Rahsia seorang lelaki akan terbongkar, apabila kalah teruk di katil sendiri semasa berasmara dengan pasangannya. Ramai lelaki yang kelihatan hebat dan gagah di luar tetapi kalah teruk di atas katil sendiri. Adakah anda juga dalam kategori ini?

Dengan PL SuperGel anda akan terkeluar dari statistik di atas.
Lelaki akan merasa tertekan dan seolah-olah maruahnya akan jatuh di hadapan pasangan wanitanya. Keadaan ini diburukkan lagi apabila pasangannya menyuarakan perasaan kurang puas dengan hubungan kelamin mereka.

Mengikut kajian yang pernah dijalankan oleh Dr. Alfred Kinsey. Beliau mendapati sebilangan besar lelaki (respondennya ialah Rakyat Amerika) hanya dapat bertahan seminit setengah daripada awal hubungan penetratif sehingga ke peringkat pancutan mani. Sebilangan lagi dapat bertahan dua minit dan jarang sekali mencecah sehingga 15 minit.

suami saya mampu puaskan saya kerana suami saya boleh bertahan lama

Dapatkan Gel Tahan Lama Plsupergel Hari Ini Juga !!

KELEBIHAN PL SUPERGEL

* Mudah dan pantas digunakan, tidak perlu buang masa lama-lama gunakannya.
* Setiap kali penggunaan/sapuan, kesannya akan bertahan sehingga 24 jam.
* Pengambilan sangat minima, boleh digunakan sehingga 50 kali untuk setiap botol.
* Tiada campuran Gambir Sarawak & Kimia . 100% Herba Buatan Tempatan.
* Tidak menimbulkan rasa kebas, panas pada zakar dan kemaluan isteri anda.
* Tiada bau, melekit atau berminyak. Isteri anda tidak akan tahu jika anda tidak memaklumkannya.
* Bersih, suci (boleh dibawa solat), selamat, mudah dan sangat efektif!.

CARA MEMBUAT PESANAN

Berikut adalah langkah mudah yang perlu ANDA ikuti untuk membeli produk dari laman ini. Pilih produk yang ingin dibeli dan jumlahkan harganya. ANDA hanya perlu SMS kan semua sekali dalam satu SMS (mencukupi) untuk memesan produk.

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

akaun maybank demibahagia net

MAYBANK – AKAUN NO: 5011 3215 4247 

akaun cimb demibahagia net

CIMB BANK – AKAUN NO: 8601474827 

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (Paksu)

|Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda|

Contoh SMS Pesanan

[ Maybank, Amran Ahmad, No 7, Maju 12, Tmn Kemajuan, 83000, Batu Pahat, Johor, RM150, 18/8/2015, 11.15mlm, 3btl plsg, 012-709 xxxx ]

4. Pihak admin akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

PENGHANTARAN MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU DARI POS MALAYSIA

CARA MEMBELI GUNA POSLAJU

Penghantaran Menggunakan Khidmat Poslaju | Pantas, Cepat & Selamat

Di Jamin Sampai 1-3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia

Di Jamin Sampai 3-5 hari bekerja untuk Sabah & Sarawak

(Bergantung Kepada Poskod Kawasan & Zon Serahan Pos Malaysia)

Jika selepas 3 hari bekerja pembelian dilakukan dan barang masih belum terima.

Harap SMS 012-707 1981 (Paksu) untuk bantuan semakan.

 

Bungkusan pesanan adalah RAHSIA & SULIT. Tiada sebarang label produk. Privasi ANDA keutamaan kami

Bungkusan Produk Adalah Sulit & Rahsia

Bungkusan Produk Adalah Sulit & Rahsia

CARA BELIAN MENGGUNAKAN KAD KREDIT

Ikut arahan dan cara mudah dari Paypal ini untuk membuat pembelian produk hebat ini

** Sila masukan no handphone ANDA pada ruangan Instruction To Merchant untuk memudahkan urusan poslaju

Nota : Sila Tuliskan No Handphone ANDA Pada Ruangan Instruction To Merchant Untuk Memudahkan Urusan Poslaju Nanti. Terima Kasih

Nota : Sila Tuliskan No Handphone ANDA Pada Ruangan Instruction To Merchant Untuk Memudahkan Urusan Poslaju Nanti. Terima Kasih


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini



TESTIMONI PENGGUNA PRODUK PLSUPERGEL

1. Malam pertama (lepas nikah) saya tergelincir awal tidak sampai 2 minit. Isteri ketawakan saya & saya tersipu-sipu malu. Bersyukur.. sehingga ke hari ini saya tidak pernah tewas lg uuuu! Malah ikatan rumah tangga kami semakin bahagia mana taknya asyik senyum jer tiap-tiap hari. Isteri pulak makin sayang . Sekarang pergi kerja pun seronok, senyum dan sentiasa berfikiran positif dengan semua orang hu hu hu
En Azman. 017-741 55**, JB.

2. Perghhh….., dengan PL SuperGel setengah jam mendayung…tapi x sampai ketepi..ha ha isteri saya cakap sambung esok je la bang…….
En. Jamil 017-716 22** UTM, JB.

3. Kawan kenalkan PL SuperGel kepada saya tetapi ketika itu saya anggap perkara ini remeh dan dengan rasa ego saya mengatakan kepadanya tak pe lah. Tetapi apabila berfikir sejenak, tidak salah mencuba. Akhirnya, buat pertama kali isteri saya mengucapkan terima kasih kepada saya. Dia tersenyum. Selepas saat itu saya tidak pernah tewas. Hidup kami semakin bahagia.
En. Shahrul 012-760 36** Permas Jaya

4. Hari ini orang ketawakan saya..mudah-mudahan suatu hari nanti pasti mereka akan menyanjung saya he he he…hari-hari saya tolong sahabat-sahabat saya yang memerlukannya. Sekarang saya sedang menggilap Honda
En. Hasbol 012-714 12** Gelang Patah

5. Saya amat berpuashati dengan PL SuperGel ini dan hasilnya amat memuaskan. Isteri pelik dan gembira puas melihat perubahan saya (dia tak tahu).
Ustaz Zaki 012-766 71** Larkin

6. Memang berkesan PL SuperGel sampai isteri saya tidak tahan.
Kerani, Awie 017-756 00** Senai, JB

7. Pergghhh! Memang betul-betul “uuuuu”… Isteri senyum memanjang..tidak terucap dengan kata-kata,..memang dapat rasai kepuasan dalam pelbagai teknik…!
Pembantu Perubatan, En. Din 013-930 03** Hospital Kerajaan, JB.

8. Amat menakjubkan.Perubahan yang amat ketara. Guna gear 5 baru keluar. SAYA MESTI PILIH PL SuperGel!
Peniaga, En. Lokman 016-797 58** Pontian, Johor.

9. Terima kasih ketengahkan PL SuperGel ini kepada saya…semalam siang tenaga kurang. Maklumlah pertarungan yang lama berlaku pada malam sebelumnya. Isteri tiba-tiba pelik tetapi gembira dengan perubahan yang berlaku. Ada ke patut dia mintak lagi malam ini?:-)
Wan 013-275 55** Sabah

10. Pagi tadi pukul 4am baru game….tiup wisel pukul 2am…peweeet…..
Jurutera dari Kuching, Sarawak En. Osman 013-211 8**

11. Isteri saya selalu berpesan…” Bang.,jangan lupa sapu PL SuperGel baru puas”
Juruteknik dari Kajang 019-610 44** En Adi.

12. Marvellous! I scored 2-0 last nite. Bersyukur bertemu PL SuperGelTM.
Guru Besar, JBEn. Zul 013-707 96**

13. Minta nama dirahsiakan, sudah 10 tahun berkahwin “huuh….dia terpaksa minta waktu rehat sebelum saya menamatkan pendakian.
Pengguna Produk

suami saya mampu puaskan saya kerana suami saya boleh bertahan lama

Dapatkan Gel Tahan Lama Plsupergel Hari Ini Juga !!

Berikut adalah langkah mudah yang perlu ANDA ikuti untuk membeli produk dari laman ini. Pilih produk yang ingin dibeli dan jumlahkan harganya. ANDA hanya perlu SMS kan semua sekali dalam satu SMS (mencukupi) untuk memesan produk.

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

akaun maybank demibahagia net

MAYBANK – AKAUN NO: 5011 3215 4247 

akaun cimb demibahagia net

CIMB BANK – AKAUN NO: 8601474827 

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (Paksu)

|Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda|

Contoh SMS Pesanan

[ Maybank, Amran Ahmad, No 7, Maju 12, Tmn Kemajuan, 83000, Batu Pahat, Johor, RM150, 18/8/2015, 11.15mlm, 3btl plsg, 012-709 xxxx ]

4. Pihak admin akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

PENGHANTARAN MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU DARI POS MALAYSIA

CARA MEMBELI GUNA POSLAJU

Penghantaran Menggunakan Khidmat Poslaju | Pantas, Cepat & Selamat

Di Jamin Sampai 1-3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia

Di Jamin Sampai 3-5 hari bekerja untuk Sabah & Sarawak

(Bergantung Kepada Poskod Kawasan & Zon Serahan Pos Malaysia)

Jika selepas 3 hari bekerja pembelian dilakukan dan barang masih belum terima.

Harap SMS 012-707 1981 (Paksu) untuk bantuan semakan.

 

Bungkusan pesanan adalah RAHSIA & SULIT. Tiada sebarang label produk. Privasi ANDA keutamaan kami

Bungkusan Produk Adalah Sulit & Rahsia

Bungkusan Produk Adalah Sulit & Rahsia

CARA BELIAN MENGGUNAKAN KAD KREDIT

Ikut arahan dan cara mudah dari Paypal ini untuk membuat pembelian produk hebat ini

** Sila masukan no handphone ANDA pada ruangan Instruction To Merchant untuk memudahkan urusan poslaju

Nota : Sila Tuliskan No Handphone ANDA Pada Ruangan Instruction To Merchant Untuk Memudahkan Urusan Poslaju Nanti. Terima Kasih

Nota : Sila Tuliskan No Handphone ANDA Pada Ruangan Instruction To Merchant Untuk Memudahkan Urusan Poslaju Nanti. Terima Kasih

 


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini



beli ubat kuat lelaki membesarkan zakar memanjangkan zakar menguatkan zakar